Steca RCC-02 Дистанционно управление и информационна конзола в едно

Steca RCC-02
Дистанционно управление и информационна конзола в едно.

Графичният дисплей на RCC-02/ RCC-03 възпроизвежда информацията за състоянието на системата. Това спомага за своевременното засичане на проблемите и бързото им отстраняване. С помоща на дистанционното управление и информационна конзола в едно, могат да се настройват зарядните режими на акумулаторите и да се програмират помощните превключватели на инверторите Steca Xtender XTM и Steca Xtender XTH. Слотът за SD-карта, с който разполага RCC-02/ RCC-03 служи за пренос на данни, запаметяване на работните параметри или за актуализация на софтуера на инверторите.

  •  Мултифункционален-графичен-LCD-дисплей със свето- диодно осветление.
  •  Настройка с помоща на бутони.
  •  Сертификати: CE-декларация; RoHS-декларация.

Комуникационния кабел CAB-RJ45-2 (2 м.), който се предлага с устройството, служи за паралелно свързване на инверторите или свързването им в трифазна система.
Допълнително могат да се закупят кабели за свързване: RCC-02 – CAB-RJ45-5 (5 м), CAB-RJ45-20 (20 м) и CAB-RJ45-50 (50 м).
С помоща на температурния сензор за акумулаторите BTS-01, може да се напасва напрежението на акумулатора към неговата температурата. Той се предлага допълнително с 3 м. кабел.
 

Соларна електроника STECA: